banner44.png

DIT | FRILUFTSLIV -

VI | GØR | DET | MULIGT

HVEM ER VI

Mød den faste stab af dygtige og passionerede friluftsinstruktører i DiTFRiLUFTSLiV.

Please reload

VORES BASER

Beskrivelser og kort over vores faste baser i den storslåede midtjyske natur. 

Please reload

DIN SIKKERHED

Her finder du vores sikkerhedsinstruks og forretningsbetingelser.

Please reload

BO JØRGENSEN

MEDEJER & INSTRUKTØR

Bo er uddannet skovarbejder, befalingsmand i hæren, pædagog og NLP-practitioner. Han har tidligere arbejdet som socialpædagog med udsatte unge. Han har bred erfaring med friluftsaktiviteter i Danmark, Sverige, Norge og Nordcanada. Bo er uddannet træklatre- og kanoinstruktør. Han har igennem årene padlet over 1500 km i kano – heraf de fleste i Canadas Yukon Territory.

mobil 2637 0406

ERIK DERDAU

MEDEJER & INSTRUKTØR

Erik er uddannet håndværker, og har senere arbejdet med flygtninge, handicappede og udviklingshæmmede. Han har mange års erfaring med kano- og kajaksejlads og andre friluftsaktiviteter. Erik er uddannet træklatre- og kanoinstruktør.

mobil 3029 5304

Please reload

HVEM ER VI
 

 

Vi giver ordene “vi gør det muligt” en ramme, der er til at forstå: friluftsliv for alle. Vi kompenserer for dit særlige behov og skaber dermed adgang til naturen og friluftslivets mange store oplevelser. Alle er velkomne: enkeltpersoner, institutioner og virksomheder, små og store, unge og ældre.

 

 

Mange års erfaring har vist os, at nærvær, autencitet, øjenkontakt og god tid er afgørende for din gode og trygge oplevelse. Vi er alle uddannede indenfor netop det område, vi arbejder med. Vi kan derfor love, at vi giver dig den bedste udgave af os selv – hver gang. 

 

MARTIN STRUNGE

INSTRUKTØR

Martin er uddannet friluftsvejleder, har padlet på Gudenåen siden de unge år, og senere kortere kanoture i Canada og Alaska. Han har også padlet flere af de sydsvenske elve samt ture i Norge, Frankrig, Italien, Wales og Skotland. Martin er uddannet ACA Canoe Touring Level 2  Solo og Tandem, River Canoeing Level 2 Solo, samt Level 3 Tandem. EPP 3, DKF Instruktør 3, British Canoe Union (BCU) 4 STAR (open canoe) og Kanosamrådsinstruktør.

 

POUL SKOVHUS

INSTRUKTØR

Poul er uddannet friluftsvejleder med fokus på friluftsliv i teori og praksis, planlægning af friluftsture med pædagogisk sigte, og med speciale i kajak. Poul er kajakinstruktør (EPP 3 og Instruktør 2), kanoinstruktør, MTB basisinstruktør og træklatreinstruktør.

Please reload

 

MARIA LAURBERG DANIELSEN

INSTRUKTØR

Maria har padlet i Sverige, Canada og Alaska og har gennem de sidste par år udviklet sig selv og sine elever i at padle. Med en fortid som befalingsmand i forsvaret er hun en fremragende formidler. Tidligere elitesvømmer og har arbejdet som kystlivredder på de danske strande. Padler fos og American Freestyle og er uddannet ACA Canoe Touring Level 3 Solo (Freestyle), River Canoeing Level 2 Solo, EPP 3 og DKF Instruktør 2.

KNUD ERIK NIELSEN

INSTRUKTØR

Knud Erik er uddannet pædagog og friluftsvejleder, og har mange års erfaring med friluftsliv i forbindelse med pædagogisk arbejde. Har siden 2010 arbejdet som selvstændig freelance-instruktør. Knud Erik er eksamineret træklatreinstruktør med bred erfaring i træ- og rebaktiviteter, samt afholdelse af uddannelsen til træklatreinstruktør. 

Please reload

GODE SAMARBEJDSPARTNERE

 

Samarbejde gør stærk, og ingen kan stå alene. 

 

Vores netværk er omfattende, og består bl.a. af interesseorganisationer og forbund, foreninger, certificerede instruktører i kano, kajak og træklatring, friluftsvejledere, lærere, pædagoger, naturformidlere, coaches, erhvervspsykologer og konsulenter, samt engagerede og rutinerede freelance-instruktører med stor erfaring i aktivt friluftsliv.

 

Vi er gode til at levere aktive oplevelser i naturen, og sammen med vores dygtige partnere, skaber vi et kraftfuldt miljø for læring, erfaringsdannelse, udvikling og forankring.

VORES BASE
 
GL. RYE TELTPLADS
 

Gl. Rye Teltplads ligger ved Salten Å, der med sit rolige og lave vand, giver mulighed for sejlads i absolut trygge rammer. Salten Å munder ud i Gudenåen, og herfra kan vi hurtigt komme til både Mossø der er Danmarks tredje største sø, og op ad Gudenåen mod Emborg og Ry. Teltpladsen, der er få kilometer fra Gl. Rye, har toilethus med træk-og-slip, badefaciliteter og parkeringsmuligheder lige ved lejrpladsen. 

 
DIN SIKKERHED
 

Vi tager din sikkerhed alvorligt. Vi har en erhvervsansvarsforsikring, og vores instruktører i sejlads og rebaktiviteter er rutinerede og instruktøruddannet. Vi har beskrevet vores ramme for sejladsaktiviteter i vores generelle sikkerhedsinstruks, og vi forbereder os før hver sejlads. Det er din garanti for at turen afvikles sikkert. Du kan downloade vores generelle sikkerhedsinstruks samt skemaet til den konkrete instruks herunder. Her finder du også vores forretningsbetingelser.  

Generel sikkerhedsinstruks

Konkret sikkerhedsinstruks

Forretningsbetingelser